NBA alkaa ensi yönä!

© Kuva: Getty Images

NBA-kausi 2021-22 alkaa ensi yönä kahdella ottelulla.

Ensimmäisenä pelipäivänä nähdään kaksi erittäin mielenkiintoista kohtaamista. Hallitseva mestari Milwaukee saa kotikentälleen ehkä kauden suurimman ennakkosuosikin Brooklynin. Toisessa pelissä Lakersin veteraanimiehistö ottaa mittaa Golden Statesta.

Lauri Markkanen pääsee vauhtiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä, kun Cleveland kohtaa vieraskentällä Memphisin. Yhden välipäivän jälkeen Cleveland pelaa ensimmäisen kotiottelunsa saadessaan Charlotten vastaansa.

NBA:ssa palaa tällä kaudella normaaliin aikatauluun ja pelirytmiin. Runkosarja päättyy 10.4.2022, jonka jälkeen pelataan viime kaudella lanseerattu Play-in -turnaus. Pudotuspelit alkavat 16.4. ja mestari on selvillä viimeisteään 19.6.

Kyseinen kausi on samalla NBA:n 75-vuotisjuhlakausi, jota tullaa huomioimaan pitkin kautta.


Suursuosikki Pietarin SKA:lla täysin järjetön kerroin!

+lisäetu vain Uhmapelaajille!