Cleveland Cavaliers sai sekä hyviä että huonoja uutisia poissaolojen listalta. Hienosti kauden aloittanut tulokaspelaaja Evan Mobley joutuu sairauslomalle, mutta Lauri Markkanen on palannut joukkueen harjoituksiin.

Upeaa tulokaskautta pelaava Mobley joutuu huilaamaan arviolta 2-4 viikkoa kyynärpäävamman takia. Hänellä on oikeassa kyynärpäässään venähdys.

Markkanen joutui olemaan sivussa NBA:n koronaprotokollan takia, mutta palasi takaisin harjoituksiin. Hän tarvitsee kuitenkin aikaa palatakseen täyteen kuntoon eikä ole mukana ensi yönä, kun Cleveland kohtaa Brooklynin.

Cavsin loukkaantumistilanne on vaikea, sillä sentteri Jarrett Allen on sairauden vuoksi sivussa ja Collin Sexton kärsii polvivammasta. Näin ollen Cavsilta puuttuu neljä avausviisikon pelaajaa.

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.