Clevelandin voittoputki poikki – Lauri Markkasen heittokäsi jäässä

© Kuva: Getty Images

Lauri Markkasen vaikeudet heittopelin kanssa jatkuivat, kun Cleveland hävisi viime yönä Bostonille.

Boston oli kotikentällään vahvempi voittaen Clevelandin 111-101. Bostonin tähtenä loisti Jaylen Brown (34/6) ja Clevelandin tehokkain oli Darius Garland. Lauri Markkanen kärsi huonosta heittopäivästä kasaten vain seitsemän pistettä, mutta käsiin tarttui myös yhdeksän levypalloa. Otteluun katkesi Clevelandin kuuden ottelun voittoputki.

Atlantan Cam Reddishin (34) ja John Collinsin (28/12) tehoillat eivät riittäneet tuomaan voittoa, kun Orlando haki vieraspisteet. Milwaukee otti selvän voiton Houstonista ja Shai Gilgeous-Alexander tähditti Oklahoma Cityn voittoon Denveristä. Voittoon ylsi myös Clippers, joka kaatoi Sacramenton.

NBA:n viime yön tulokset:
Atlanta-Orlando 98-104
Boston-Cleveland 111-101
Milwaukee-Houston 126-106
Oklahoma City-Denver 108-94
Sacramento-Clippers 89-105


Parempaa kuin nuuska: Nikotiinipussit

  • Nuuskassa on jopa 10 kertaa enemmän nikotiinia kuin nikotiinipusseissa.
  • Valitse suosikkisi raikkaista makuvaihtoehdoista.
  • Nuuskan haitat pois nikotiinipusseilla.