KTP-Basketin päävalmentaja Roope Mäkelä jatkaa joukkueen peräsimessä vielä ensi kauden ja kenties seuraavankin. Seura ilmoitti maanantaina tehneensä Mäkelän kanssa 1+1 –mallisen jatkosopimuksen.

KTP-Basketin puheenjohtaja Jyrki Lindströmin mukaan Mäkelän jatkolapun myötä toteutuu ajatus saada pitkäaikainen valmentajaratkaisu.

Lindströmin mukaan sopimuksen jatkamista ei voi pitää mitenkään yllättävänä.

– Olemme olleet tyytyväisiä joukkueen nykyiseen ilmeeseen ja siihen, miten hyvä henki joukkueessa on. Yhteistyö Roopen ja joukkueen muun staffin kanssa on sujunut myös hyvin, Lindström kiittelee KTP:n sivuilla.

Myös tulokset puhuvat puolestaan. KTP-Basket on ennen tiistain sarjakierrosta neljäntenä ja kiinni pudotuspelien kotiedusta.

– Tulokset ovat olleet jopa odotettua parempia, mutta se ei yksin ratkaissut, eikä ollut edes merkittävin tekijä jatkosopimuksen kannalta, Lindström toteaa.

Lindströmin mukaan jatkosopimuksesta ei tarvinnut neuvotella pitkään.

– Molemmat osapuolet olivat halukkaita jatkamaan.

Samaa sanoo sopimuksen toinenkin osapuoli.

– Sopimus on helppo tehdä, jos molemmat ovat tyytyväisiä. Neuvottelut olivat lyhyet, Mäkelä toteaa.

Mäkelä sanoo olevansa tyytyväinen joukkueen sarjasijoitukseen, työntekoon joukkueessa sekä KTP:n organisaatioon.

– Kaikki on hoidettu, mitä on luvattu ja kun työilmapiirikin on ollut hyvä, niin kaikki puhui sen puolesta, että jatkan.

KTP-Basket palaa parketille huomenna, kun se kohtaa kotisalissaan Kouvot. KTP:llä, kuten ei juuri muillakaan seuroilla, valmistautuminen ole mennyt toivotusti. Korona on sotkenut harjoittelua.

– Vasta perjantaina pääsimme ensi kertaa joulun jälkeen harjoittelemaan 5- vastaan 5 –peliä., Mäkelä kertoo.