Pyrinnön kapteeni siirtyy Italiaan

Tampereen Pyrinnön kapteeni Anni Jämsä siirtyy loppukaudeksi pelaamaan Italian Serie A2 -sarjaa Torinoon.

Lähtöpäätös syntyi yhteisymmärryksessä valmennuksen ja joukkueenjohdon kanssa varsin nopealla aikataululla, sillä ensimmäinen yhteydenotto Italiasta tuli Jämsälle tiistai-iltana seuran tiedotteessa kerrotaan.

Torinon aiemman takapelaajan siirryttyä ylemmälle sarjatasolle kesken kauden, olivat Jämsän hyvät otteet Korisliigassa herättäneet joukkueen mielenkiinnon. Toista kauttaan Pyrintöä edustava 26-vuotias takapelaaja on ollut tälläkin kaudella tamperelaisten tilastokärki keskiarvoin 14,9 pistettä ja 5,8 syöttöä per peli.

– Olen todella kiitollinen Pyrinnölle, valmentajille ja joukkuekavereilleni näistä kahdesta kaudesta, enkä voisi olla tyytyväisempi siihen, miten asioita on hoidettu. Roolini joukkueessa on tarjonnut tilaisuuden näyttää kykyni ja kasvattanut itseluottamustani, mikä mahdollisti nyt myös tämän pitkäaikaisen unelmani toteutumisen, Jämsä kertoo Koripalloliiton verkkosivuilla.

13 aikuisten maaottelua pelannut Jämsä on Hyvinkään Pontevan Kasvatti, joka oli voittamassa Suomen mestaruutta kasvattajaseurassaan keväällä 2017. Lisäksi hänen palkintokaapistaan löytyy kolme SM-pronssia.

Lähde: Koripalloliiton verkkosivut


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.