Philadelphia on kovan paikan edessä perjantain ja lauantain välisenä yönä. Joukkueella on käytännössä pakkovoiton paikka, kun he isännöivät Miamia. Miami voitti kaksi ensimmäistä kohtaamista, ja mikäli joukkue ryöstää voiton Philadelphiasta, alkavat kohtalon kellot kilkattaa.

Mutta toivon kipinää on – tuoreiden tietojen mukaan Philadelphian suurin tähti, Joel Embiid, saattaa palata otteluun. Embiid on läpäissyt vammaprotokollan, joten mitään sääntöestettä ei pelaamiselle ole. Eri asia on, millainen on kasvomurtuman saaneen pelaajan todellinen pelikunto. Philadelphian leirissä odotetaan ratkaisua rauhallisesti, mutta tietoisina siitä, että voittaa pitää.

– Me valmistaudumme vain siihen, että voitamme pelin. Toivottavasti hän (Embiid) pelaa. Jos hän pelaa, hienoa. Jos hän ei pelaa, sitten ei pelaa. Me valmistaudumme tähän otteluun kuin mihin tahansa peliin. Tämä on peli, joka meidän täytyy voittaa, Philadelphian takamies Tyrese Maxey ennakoi ottelua.

Philadelphian ja Miamin puolivälieräsarjan kolmas ottelu alkaa 02.00 varhain lauantaiaamuna.