Parhaillaan WNBA-kautta 2022 pelaava Awak Kuier, 20, on tehnyt uuden sopimuksen Italiassa, jossa hän tulee edustamaan ensi kaudella 2022-23 Reyer Veneziaa. Venetsialaisseura pelaa Italian pääsarjan, Serie A1:n, lisäksi Eurocupia.

Kuier edusti kaksi edellistä talvikautta Ragusaa, jossa hän tilastoi viime kaudella keskimäärin 16,8 pistettä, 9,7 levypalloa ja 2,2 torjuntaa ottelua kohden. Kuier vei Serie A1:n torjuntatilaston piikkipaikan. Levypalloissa hän oli viides ja pisteissä seitsemäs.

Reyer Venezia eteni viime kaudella välieriin ja on ensi kaudella mukana myös Eurocupissa.

– Olen innoissani pukemassa ylleni Reyerin paidan ensi kaudella ja olen iloinen, että pääsen edustamaan Venetsiaa. Ihailen seuraa ja haluan kiittää heitä siitä, että he halusivat minut, Kuier kommentoi seuran tiedotteessa.

Kuier pelaa tällä hetkellä WNBA:ssa kautta 2022, jossa hän edustaa Dallas Wingsiä. Reyer Venezian riveihin hän tulee liittymään syksyllä WNBA-kauden päätyttyä.

Kuier teki suomalaista koripallohistoriaa kesällä 2021, jolloin hän pelasi ensimmäisenä suomalaisena ikinä WNBA:ssa. Kuier on pelannut Suomen naisten maajoukkueessa, Susiladiesissa, yhteensä 15 ottelua.