Yksi NBA-kesän suurimmista siirtopalikoista oli Kyrie Irving, jolla oli pelaajan optio Brooklyn Netsin kanssa. Irving on päättänyt jatkaa Brooklynissä myös ensi kaudella.

Irvingilla oli 36,5 miljoonan optio ensi kaudesta, mutta mietti vaihtoehtojaan. Irving ilmoitti Netsille listan seuroista, joihin hän haluaisi siirtyi niin sanotulla sign-and-trade -siirrolla, jossa hän tekisi sopimuksen, mutta jatkaisi siitä matkaansa muualle. Ainoastaan Los Angeles Lakers kuitenkin osoitti kiinnostuksensa taitavaan, mutta oikukkaaseen takamieheen. Irvingin sopimus Brooklynin kanssa päättyy ensi kesään.

Irvingin jatko on merkittävä myös siinä mielessä, että hänen lähtönsä olisi saattanut aloittaa dominoefektin, jossa Kevin Durant olisi alkanut miettiä jatkovaihtoehtojaan.

Irving tilastoi viime kaudella 27,4 pistettä, 5,8 syöttöä ja 4,4 levypalloa 29 ottelussa. Hän ei rokottanut itseään koronaa vastaan, joten hän olisi suurimman osan alkukaudesta sivussa ja myöhemmin pystyi pelaamaan vain vieraspeleissä ennen kuin New Yorkin osavaltio purki koronamääräykset.