Los Angeles Lakers aikoo kunnioittaa Pau Gasolia nostamalla hänen paitansa kattoon. Paita nousee ylös maaliskuussa.

Gasol edusti Lakersia 6,5 kauden ajan voittaen seuran riveissä kaksi mestaruutta. Ensimmäiset 6,5 kautta hän edusti Memphisiä, jonka jälkeen hän pelasi kaksi kautta Chicagossa, 2,5 kautta San Antoniossa ja puolikkaan kauden Milwaukeessa.

Gasolista tulee kaikkiaan 11. pelaaja, jonka paidan Lakers nostaa kattoon. Muut ovat Kobe Bryant, Wilt Chamberlain, Elgin Baylor, Magic Johnson, Kareem Abdul-Jabbar, Shaquille O’Neal, Jerry West, Gail Goodrich ja Jamaal Wilkes.

Gasol on myös seitsemäs eurooppalaispelaaja, joka saa kunnian. Häntä aiemmin kunnian ovat saaneet Drazen Petrovic (New Jersey/Brooklyn Nets), Peja Stojakovic (Sacramento Kings), Vlade Divac (Sacramento Kings), Tony Parker (San Antonio Spurs), Zydrunas Ilgauskas (Cleveland Cavaliers) ja Dirk Nowitzki (Dallas Mavericks).