Gordon Herbertin valmentama Saksa nappasi EM-pronssi kotiyleisön suureksi riemuksi. Saksa voitti pronssipelissä Puolan selvästi 82-69 (36-23)

Saksan ykkösnimi oli 26 pistettä heittänyt Dennis Schröder, joka kokonaisuudessaan pelasi erinomaiset kisat.  

Kanadalaissyntyinen Herbert muutti Suomeen jo vuonna 1982, kun hän tuli Hyvinkään Tahkon riveihin. Hän jatkoi pelaajauraansa Suomessa aina vuoteen 2014 saakka, jonka jälkeen hän siirtyi suoraan pelikentältä Korihaiden päävalmentajaksi. Hän valmensi myös Espoon Honkaa, kunnes lähti valmentamaan ulkomaille vuonna 1999. Suomen kansalaisuuden omaava Herbert palasi vielä kaudeksi 2009-10 Honkaan valmentamaan. Herbert on tehnyt pitkän kansainvälisen valmentajauran valmentaen erityisesti Saksassa. Hän on toiminut myös Toronto Raptorsin apuvalmentajana sekä Kanadan maajoukkueessa sekä pää- että apuvalmentajana.

Sunnuntaina pelataan vielä Espanjan ja Ranskan välinen finaali. Ottelu alkaa kello 21.30 ja Elisa Viihde Viaplay ja V Sport kanavillaan esittää ottelun suorana lähetyksenä.