Tulevasta NBA-kaudesta voi tulla hyvin erikoislaatuinen.

Ensi kesän varaustilaisuudessa on tarjolla poikkeuksellinen lahjakkuus, ranskalainen Victor Wembanyama. Kaikki haluaisivat 18-vuotiaan ja 220-senttisen pelaajan itselleen, joten hämmentävän moni joukkue saattaa ruveta häviämään jopa tahallaan. Mitä heikompi sijoitus, sitä parempi mahdollisuus on päästä varaamaan ensimmäisenä draftissa.

– Houston Rockets, OKC, Orlando Magic, Indiana Pacers, San Antonio Spurs, Utah Jazz, Detroit Pistons, Sacramento Kings, Washington Wizards, Charlotte Hornets, New York Knicks, Portland Trail Blazers sama homma. Näillä joukkueilla ei ole [pelillistä] voitettavaa [eli ne tavoittelevat vain Wembanyamaa ensi kesänä], Unibetin Triplatupla-podcastissa kerrataan.

– Sitten tulee Lakersia ja Clevelandia. Lakers tuskin lähtee tuolla joukkueella häviämään, mutta tuossa lueteltiin aika monta joukkuetta, joilla ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin saada tavoitelluin pelaaja sitten 2000-luvun alun jälkeen.

– En lähde syyttämään seuroja siitä, että ne tavoittelevat tätä talenttia.

Kuuntele koko podcast-jakso tästä.