NBA:ssa Utah Jazz kärsi runkosarjan neljännessä ottelussaan tappion, kun Houston Rockets oli parempi loppulukemin 108-114 (45-51). Lauri Markkanen tilastoi 14 pistettä ja 6 levypalloa vähän alle 31 minuutissa.

Rocketsin johti ottelua parhaimmillaan 10 pistettä. Jazz kiri tasoihin loppumetreillä, mutta kotijoukkue onnistui vastaamaan Utahin kiriin Eric Gordonin layupilla ja Jabari Smith Jr:n vapaaheitoilla.

Jazzille kyseessä oli kauden ensimmäinen tappio; Rocketsille taas kauden ensimmäinen voitto.

Markkasen illan saldo oli 14 pistettä, 6 levypalloa ja yksi syöttö 30 minuutin ja 54 sekunnin peliajalla. Markkanen osui pelitilanneheittonsa 7/18, joista kolmoset 0/6. Markkasen kolme vapaaheittoa menivät ohitse.

Jazzilta seitsemän pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille. Korkeimman pistemäärän heitti Jordan Clarkson (17/4). Rocketsin pistekolmikko oli Smith Jr. (21/9), Jalen Green (25/3) ja Kevin Porter Jr. (26/10).

Memphisin tähtikaksikko pesi Brooklynin vastaava joukkueiden ottaessa mittaa toisistaan. Kevin Durant ja Kyrie Irving saalistivat 37 pistettä mieheen, mutta Ja Morant ja Desmond Bane pistivät molemmat yhden paremmaksi ja näin Memphis pääsi juhlimaan voittoa.

Philadelphia pääsi juhlimaan kauden avausvoittoaan, kun James Harden (29/9/11) ja Joel Embiid (26/5) siivittivät joukkueen voittoon Indianasta. Jayson Tatumin (26/8) vahva alkukausi sai jatkoa, mutta Chicago nappasi voiton DeMar DeRozanin (25) iskiessä tahtia.

San Antonion hyvä alkukausi sai jatkoa Minnesotaa vastaan, New York päihitti Orlandon ja Toronto Miamin. Portland sai pimennettyä Nikola Jokicin (9/9/9) ja samalla Damian Lillard (31/6/8) ja Anfernee Simons (29) auttoivat joukkueen voittoon.

NBA:n viiime yön tulokset:
Miami-Toronto 90-98
New York-Orlando 115-102
Chicago-Boston 120-102
Houston-Utah 114-108
Memphis-Brooklyn 134-124
Minnesota-San Antonio 106-115
Portland-Denver 135-110