San Antonio Spursin kesän 2021 ensimmäisen kierroksen varaus Josh Primon ja seuran tiet eroavat.

San Antonio oli juuri käyttänyt Primon sopimuksen kolmannen vuoden option, joka takaisi hänelle 4,3 miljoonan dollarin tulot. Tulokaskaudellaan 19-vuotis Primo 54 ottelua 5,9 pisteen keskiarvolla. Tällä kaudella hän tilastoi 7,0 pistettä, 3,3 levypalloa ja 4,5 syöttöä. Spurs varasi hänet numerolla 12.

Sopimuksen irtisanominen yllätti monet, mutta Primo valotti tilannetta myöhemmin ESPN:n julkaisemassa tiedotteessa.

– Tiedän, että olette yllättyneitä tämän päivän ilmoituksesta. Olen etsinyt apua aiemmalle traumalle, jonka koin ja otan tämän ajan keskittyäkseni entistä enemmän mielenterveyteni hoitamiseen. Toivottavasti pystyn puhumaan näistä asioista tulevaisuudessa, jotta voin auttaa muita jotka ovat kärsineet tällä hetkellä. Arvostan yksityisyyttä tällä hetkellä, Primo kirjoitti tiedotteessaan.