NBA:ssa Lauri Markkasen edustama Utah Jazz hävisi vieraskentällä Luka Doncicin johdattamalle Dallas Mavericksille 100-103 (50-47). Markkasen saldo Mavericksia vastaan oli 14 pistettä ja 7 levypalloa.

Mavericks oli pahimmillaan 15 pistettä takana kolmannella neljänneksellä, mutta kotijoukkue kiri johtoon kahdeksan minuuttia ennen loppusummeria. Mavericks onnistui pitämään johtoasemansa loppuun saakka.

Kotijoukkueen ykkönen oli Luka Doncic, jonka saldo oli 33 pistettä, 5 levypalloa ja 11 syöttöä. Mavericksin muut pistemiehet olivat Christian Wood (21/10) ja Spencer Dinwiddie (20/4/5 syöttöä). Jazzin pistekärki oli Jordan Clarkson (22/5/8 syöttöä).

Markkanen pelasi 33 minuuttia ja 32 sekuntia, joiden aikana hän tilastoi 14 pistettä ja 7 levypalloa. Suomalainen osui pelitilanneheittonsa 6/10, joista kolmoset 0/4. Vapaaheitot osuivat 2/3.

Jazz on pelannut nyt yhdeksän ottelua, joista utahilaiset ovat voittaneet kuusi.

Muissa otteluissa Milwaukee jatkaa tappioitta kaadettuaan Detroitin Giannis Antetokounmpon (32/18) siivillä ja Jrue Holiday (26/7) kantoi oman kortensa kekoon. Lakers alkaa hiljalleen löytää voittovirettä kaataessaan New Orleansin. Tällä kertaa joukkueen ykköstykkinä hääri Lonnie Walker (28).

Cleveland voitti kärkikamppailussa Bostonin Darius Garlandin (29/5/2) ja Donovan Mitchellin (25) ollessa ykkösnimiä. Bostonin tehokaksikkona häärivät jälleen Jaylen Brown (30) ja Jayson Tatum (26/12). Dejounte Murray (36) ylsi piste-ennätykseensä Atlantan voittaessa New Yorkin ja Kristaps Porzingis (30/9) ja Bradley Beal (29) olivat liian kova pala Philadelphialle Tyrese Maxeyn (32) vahvasta pelistä huolimatta.

NBA:n viime yön tulokset:

Philadelphia-Washington 111-121
Cleveland-Boston 114-113
Miami-Sacramento 110-107
New York-Atlanta 99-112
Chicago-Charlotte 106-88
Houston-Clippers 101-109
Milwaukee-Detroit 116-91