San Antonion entinen psykologi syyttää viime viikolla sopimuksensa seuran kanssa purkaneen Josh Primon esitelleen sukupuolielimiään hänelle useaan otteeseen.

Hillary Cauthenin mukaan Primo olisi esitellyt hänelle sukupuolielimiään yhteensä yhdeksän kertaa kaksikon kahdenkeskisten keskustelujen aikana. Cauthen kertoi järjestämässään lehdistötilaisuudessa, että tilanne paheni ajan myötä.

Cauthen kertoi asiasta myös seurajohdolle, joka suhtautui väitteisiin epäillen. Primon asianajaja pitää väitöksiä perättöminä.

– Dr. Cauthenin syytökset ovat joko täysin tekaistuja, rankasti liioiteltuja tai pelkkää fantasiaa. Josh Primolla ei ikinä ollut tarkoitus paljastella itseään hänelle tai kenellekään muulle eikä ollut edes tietoinen, että hänen sukupuolielimensä olivat nähtävissä hänen harjoitusshortseistaan, asianajaja totesi lausunnossaan.

San Antonion toimitusjohtaja RC Bufordin mukaan Cauthenin kertomuksessa on aukkoja muun muassa faktojen, yksityiskohtien ja aikataulun suhteen.

Primo on San Antonion kesän 2021 ensimmäisen kierroksen varaus. Spurs käytti vain muutamia viikkoja sitten hänen sopimuksessaan olleen option myös ensi kaudesta. Osapuolet kuitenkin irtisanoivat sopimuksensa yllättävän viime viikon perjantaina. Tuolloin Primo kertoi tarvitsevansa aikaa mielenterveysongelmiensa hoitamiseen ja käsittelyyn.