Kyrie Irvingin tviittaus juutalaisvastaisesta dokumentista on käymässä hänelle kalliiksi. Viimeisimpänä takaiskuna on Niken vetäytyminen yhteistyöstä.

Irving tviittasi linkin dokumenttiin, jossa oli hyvin arveluttavaa ja juutalaisvastaista sisältöä. Irving ei juurikaan osoittanut katumusta heti tviitin jälkeen, vaan virallinen anteeksipyyntö tuli vasta päivien perästä sen jälkeen, kun Brooklyn oli lätkäissyt hänelle vähintään viiden ottelun pelikiellon.

Irving joutuu olemaan pelikiellon ajan palkatta, joka rokottaa hänen kukkaroaan noin 250 000 dollarilla ottelua kohden. Lisäloven lompakkoon aiheuttaa urheiluvalmistajajätti Niken vetäytyminen yhteistyöstä. Nike ilmoitti, ettei se aio lanseerata Irvingin uutta nimikkokenkää. Kyrie 8 -kenkien piti tulla markkinoille ensi viikolla. Amerikkalaislähteiden mukaan Irving saisi Nikelta 11 miljoonaa dollaria vuodessa.