NBA:ssa alkukauden yllättäjä Utah Jazz päihitti vieraissa Los Angeles Clippersin 110-102 (63-56). Lauri Markkanen säkitti Jazzille 18 pistettä ja kahmi 9 levypalloa.

Jazz keräsi ensimmäisellä puoliajalla kymmenen pisteen johdon, mutta Clippers kiri takaisin peliin ja lopulta johtoon kolmannen ja neljännen neljänneksen taitteessa. Päätösneljänneksellä Clippers johti parhaimmillaan neljällä pisteellä, mutta Jazz äityi 14-2-juoksuun, jolla peli kääntyi lopullisesti Utahille.

Jazz vei lopulta päätösneljänneksen 26-17.

Jazzin etevimpiin pistenikkareihin kuuluivat Jordan Clarkson (23/3/5 syöttöä), Collin Sexton (22/3), Mike Conley (17/7) ja Markkanen, jonka illan saldo oli 18 pistettä, 9 levypalloa, kolme syöttöä, yksi riisto ja torjunta 33 minuutissa ja 21 sekunnissa.

Clippersin ykkönen oli 34 pistettä ja 8 levypalloa tehtaillut Paul George.

Jazz kipusi voitolla läntisen konferenssin toiselle sijalle. Kokonaissaldo tältä kaudelta on 8 voittoa ja 3 tappiota.

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Markkasen uroteot NBA-parketeilla jatkuvat 💪🇫🇮 Viime yönä The Finnisheriltä hurja temppu Clippersiä vastaan: puoliaikaan mennessä 14 pistettä 💯-prosentin tarkkuudella 🎯🏀 Lopulta Laurin saldona 18 pistettä ja Jazzille jälleen napsu voittosarakkeeseen! #NBAfi #koripallo #koris

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.

Muissa otteluissa Clevelandin vahva vire sai jatkoa, kun Donovan Mitchell (34) siivitti joukkueen voittoon Lakersista. LeBron James (27) oli jälleen Lakersin paras pistemies.

Fred VanVleet (30) oli Toronton tehomies joukkueen kaataessa Chicagon. Desmond Bane (28) oli tällä kertaa Memphisin ykköstykki

NBA:n viime yön tulokset:
Lakers-Cleveland 100-114
Toronto-Chicago 113-104
Memphis-Washington 103-97
Clippers-Utah 102-110