NBA:ssa Utah Jazz kärsi tappion kotikentällään, kun Detroit Pistons oli parempi loppulukemin 125-116 (66-54). Lauri Markkanen tilastoi 13 pistettä ja 8 levypalloa 34 minuutissa.

Pistons nappasi johdon avausneljänneksen päätöspuolella, eikä enää missään vaiheessa luovuttanut sitä. Pistonsin johto venyi parhaimmillaan kaksinumeroiseksi, kunnes Jazz sai päätösneljänneksellä kirittyä vielä kolmen pisteen päähän, muttei sen lähemmäksi.

Pistonsin pistenelikon muodosti Bojan Bogdanovic (23/5), Kevin Knox II (21/3), Marvin Bagley III (19/6) ja Alec Burks (18/3). Jazzin korkeimmat pistemäärät taas heittivät Malik Beasley (29/11), Jordan Clarkson (24/3) ja Collin Sexton (17/0/12 syöttöä).

Kehnosta heittoillasta kärsinyt Markkanen keräsi nimiinsä 13 pistettä, 8 levypalloa ja kaksi syöttöä noin 34 minuutissa. Markkanen osui kolmosensa 3/7, mutta kakkoset upposivat vain 1/6. Vapaaheitot taas osuivat 2/2.

Jazz on nyt läntisen konferenssin toisena 12 voitolla ja 7 tappiolla.

Muissa otteluissa Jayson Tatum (37/13) ja Jaylen Brown siivittivät Bostonin voittoon Dallasista Luka Doncicin (42/8/9) hirmupelistä huolimatta. Chicago sai lohtua kauteensa, kun se kairasi voiton Giannis Antetokounmpon (36/11/7) Milwaukeesta DeMar DeRozanin (36) toimiessa veturina.

Kyrie Irving (29) sai pelinsä uomiin, kun Kevin Durantilla (12/7) oli hiljaisempi ilta Brooklynin kaataessa Toronton. Andrew Wiggins (31) nousi Golden Staten ykkösnimeksi joukkueen kaataessa Clippersin.

Nikola Jokic (39/10/9), Aaron Gordon (31/8) ja Bruce Brown (17/13/10) olivat Denverin voiton takuumiehiä, kun Denver voitti Oklahoma Cityn. Shai Gilgeous-Alexanderin (31/7/11) loistopeli ei riittänyt OKC:lle. Zion Williamson (32/11) tykitti New Orleansin voittoon San Antoniossa.

Atlanta ja Trae Young (35) katkaisivat Sacramenton seitsemän ottelun voittoputken ja Clevelandin vahva kausi sai jatkoa Donovan Mitchellin (34) ollessa taas joukkueensa ykköspelaaja.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Philadelphia 107-101
Cleveland-Portland 114-96
Indiana-Minnesota 101-115
Atlanta-Sacramento 115-106
Boston-Dallas 125-112
Miami-Washington 113-105
Toronto-Brooklyn 98-112