NBA:ssa Lauri Markkanen mätti 24 pistettä, 13 levypalloa ja 3 syöttöä, kun Utah Jazz voitti vahvan hyökkäyspelinsä turvin Indiana Pacersin 119-139 (59-75). Jazzille kyseessä oli toinen peräkkäinen voitto.

Jazz nappasi pelin haltuunsa jo varhain ensimmäisellä neljänneksellä. Pacers kiri hetkeksi tasoihin juuri ennen puoliaikaa, kunnes Jazz lähti omille teilleen. Jazz johti koko toisen puoliajan kymmenen pistettä tai enemmän ja johto venyi parhaimmillaan 26 pisteeseen.

Markkanen oli koko pelin pistekuningas 24 pisteellä, 17 levypallolla, kolmella syötöllä ja yhdellä riistolla noin 33 minuutin peliajalla. Markkanen heitti pisteensä mainioilla tarkkuuksilla: pelitilanneheitot 8/15, joista kolmoset 5/9, ja vapaaheitot 3/4.

Markkasen lisäksi peräti viisi Jazz-pelaajaa ylsi kaksinumeroisille pistelukemille: Walker Kessler (20/11), Jordan Clarkson (19/1), Collin Sexton (18/0/5 syöttöä), Malik Beasley (16/5) ja Kelly Olynyk (10/4).

Pacersin pistekärki oli Myles Turner (18/4), joka sai apuja muun muassa Tyrese Haliburtonilta (14/6) ja Andrew Nembhardilta (13/4/10 syöttöä).

Jazz on nyt läntisen konferenssin kuudennella sijalla 14 voiton ja 11 tappion kokonaissaldolla. Muissa otteluissa Lakersin nousuvire sai jatkoa, kun Anthony Davis (44/10) ja LeBron James (28/8/11) olivat vahvalla pelipäällä Milwaukeeta vastaan. Giannis Antetokounmpo (40) oli taas Bucksin ykkösmies. Hyviä uutisia Milwaukeelle toi Khris Middletonin paluu pelikentille pitkän poissaolon jälkeen.

Jordan Poole (30) äityi kuumaksi, kun Golden State päihitti Chicagon ja jatkoi vahvaa virettään. Miami pystyi viilentämään Bostonia, kun se voitti jatkoajalla. Miami onnistui laajalla rintamalla, kun Bam Adebayo (28), Tyler Herro (26) ja Jimmy Butler (25/15) ylsivät vähintään 25 pisteeseen. Bostonilta oli Jaylen Brownin (38/15) vuoro kantaa soihtua.

Dejounte Murray (34) otti Atlantan johtajan roolin harteilleen, kun Hawks nokki Denverin nurin. Zion Williamson (30/15/8) lähenteli tripla-tuplaa, kun hän auttoi New Orleansin voittoon San Antoniosta. Tappio oli San Antoniolle samalla sen kymmenes peräkkäinen.

Oli Kyrie Irvingin (27) vuoro olla Brooklynin vastuunkantaja, kun se voitti kotonaan Toronton. Donovan Mitchell (34) oli Clevelandin tähti Orlando-voitossa. Joel Embiidin (35/11/8) tehorivi ei riittänyt Philadelphialle Memphisin vieraana ja Devin Bookerin (41) huippupeli oli laiha lohtu, kun Houston nappasi yllätysvoiton Jalen Greenin (30) ollessa paras pistemies. Bradley Bealin (33) mahtiesitys jäi myös ilman voittoa Charlotten nipistäessä voiton kotonaan.

NBA:n viime yön tulokset:
Charlotte-Washington 117-116
Atlanta-Denver 117-109
Boston-Miami 116-120
Brooklyn-Toronto 114-105
Cleveland-Orlando 107-96
Milwaukee-Lakers 129-133
Memphis-Philadelphia 117-109