NBA:ssa Utah Jazz päihitti New Orleans Pelicansin 100-121 (45-52) ja katkaksi samalla Pelicansin seitsemän ottelun mittaisen voittoputken. Lauri Markkanen palasi sairastumisen jälkeen pelikentille takoen 19 pistettä ja 11 levypalloa.

Tasaisen ensimmäisen puoliajan jälkeen Jazz repi eroa kolmannella neljänneksellä, jonka utahilaiset veivät 26-39. Päätösneljänneksen alkupuolella ero venyi jo yli 20 pisteeseen, missä se pysyi loppuun saakka.

Viimeiset kolme ottelua sivussa ollut Markkanen pelasi 31 minuuttia, joiden aikana hän keräsi tilastosarakkeeseensa 19 pistettä, 11 levypalloa, yhden syötön, torjunnan ja riiston. Suomalainen osui pelitilanneheittonsa 8/16, joista kolmoset 2/7, ja vapaaheitot 1/2.

Jazzin pistekärjeksi nousi viisi kolmosta säkittänyt Malik Beasley (21/2). Lisäksi Utahin kokoonpanosta edukseen erottuivat muun muassa Jarred Vanderbilt (18/14/6 syöttöä), Nickeil Alexander-Walker (19/3/6) ja Walker Kessler (11/16/3 torjuntaa).

Läntisen konferenssin kärkijoukkue Pelicansin ykkönen oli Zion Williamson (26/9/5), joka kärsi virhevaikeuksista ensimmäisellä puoliajalla.

Jazz tukki läpi ottelun Pelicansin ajolinjat ja vieraat heittivät kolmosensa kehnosti 4/27 (14,8%).

Jazz on nyt läntisen konferenssin kahdeksannella sijalla 16 voitolla ja 14 tappiolla. Pelicans on kärjessä 18 voitolla ja 9 tappiolla.

Muissa otteluissa Lakers pisti Bostonin tiukoille Anthony Davisin (37/12) ja LeBron Jamesin (33/9/9/ johdolla, mutta Jayson Tatum (44/9) ja Jaylen Brown (25/15) olivat liian vahva pala purtavaksi voitettuaan jatkoajan jälkeen.

Giannis Antetokounmpo (30/12) siivitti Milwaukeen voittoon Golden Statesta.

Joel Embiid (31/7) oli jälleen Philadelphian johtohahmo Philadelphian voittaessa Sacramenton. Houston sen sijaan yllätti Phoenixin.

NBA:n viime yön tulokset:
Philadelphia-Sacramento 123-103
Milwaukee-Golden State 128-111
Houston-Phoenix 111-97
Utah-New Orleans 121-100
Lakers-Boston 118-122