NBA-toimittajat ovat tehneet valintansa NBA:n puolivälin palkituista. Lauri Markkanen on selvä suosikki vuoden kehittyneimmäksi pelaajaksi.

NBA-toimittajista peräti 53 prosenttia äänestäisi tässä vaiheessa Markkasta kehittyneimmäksi pelaajaksi ja palkinnon voittajaksi. Hänen perässään tulee Oklahoma Cityn Shai Gilgeous-Alexander 33 prosentin äänisaaliilla. Kaksikko on ainoa, joka ylsi kaksinumeroisiin prosentteihin. Markkanen sai ääniä myös parhaan pienen laiturin valinnassa.

Tällä hetkellä NBA-toimittajat arvioivat, että finaalissa kohtaavat Boston ja Clippers. Mestaruutta povataan sen sijaan Bostonille.

Luka Doncic ja Nikola Jokic käyvät tiukkaa taistelua MVP-palkinnosta, sillä Doncic keräsi 43 prosenttia ja Jokic 40 prosenttia äänistä. Paras tulokas tähän mennessä on ollut lähes yksimielisesti kesän ykkösvaraus Paolo Banchero. Paras puolustava pelaaja on sen sijaan ollut Milwaukeen Brook Lopez. Parhaan kuudennen pelaajan palkinto olisi menossa Jordan Poolen palkintokaappiin ja parhaaksi valmentajaksi on noussut kesken kauden Brooklynin peräsimeen tullut Jacque Vaughn.