Espanjan cup, Copa del Rey, pelataan viikonlopun aikana ja Sasu Salinin Teneriffa raivasi tiensä välieriin. Kreikan cupissa Alexander Madsenin AEK eteni niin ikään välieriin. 

Teneriffa jatkoi viime viikonlopun FIBA Intercontinental Cupin voiton jälkeen vahvasti kaatamalla Copa del Rey’n puolivälierässä Gran Canarian 89-73 (55-38). Salin heitti entistä seuraansa vastaan 11 pistettä, nappasi levypallon ja syötti kertaalleen. Lauantain välierässä Teneriffa saa vastaansa cup-turnauksen isäntäjoukkue Joventut Badalonan.
Ottelutilastot

Alexander Madsen ei ollut AEK:n kokoonpanossa joukkueen raivatessa tiensä Kreikan cupin välierävaiheeseen voittamalla Panioniosin jatkoajan jälkeen 93-88 (44-46, 84-84). AEK kohtaa välierässä Peristerin.
Ottelutilastot

Topias Palmin ja Shawn Hopkinsin Romanian cup-kannun jahti sen sijaan pysähtyi välierässä, kun Craiova hävisi tulevalle cup-voittaja Cluj-Napocalle 64-88 (28-43). Suomalaiskaksikko lukeutui jälleen Craiovan parhaimmistoon, kun Palmille kirjattiin 12 pistettä, levypallo ja syöttö. Hopkins sai tilastorivilleen 11 pistettä, levypallon ja kaksi riistoa.
Ottelutilastot

Saksan Bundesliigassa Elias Valtosen Rostock Seawolves otti tärkeän voiton kaataessaan vieraskentällä Löwen Braunschweigin 87-71 (43-31). Valtonen kasasi kolme pistettä, syötön ja riiston. Voitolla Seawolves nousi voiton päähän pudotuspelirajasta.
Ottelutilastot

Max Besselink jäi ilman tehomerkintöjä, kun Göttingen kaatoi tiukan taistelun jälkeen Chemnitz 99ersin 87-86 (48-48). Ottelun tasaisuudesta kertoo se, että ottelun suurin johto oli seitsemän pistettä. Voitto oli Göttingenille kolmas peräkkäinen ja se on nyt viidentenä.
Ottelutilastot

Edon Maxhunin kuusi pistettä, kaksi levypalloa ja viisi syöttöä eivät riittäneet kantamaan Merlins Crailsheimia voittoon sarjakärki ALBA:sta. Merlins pisti berliiniläiset tiukoille, mutta taipui lopulta 85-91 (40-43). Merlins on sarjassa 14.
Ottelutilastot

Tuomas Iisalon johtama Bonn ei antanut Mitteldeutscherin yllättää itseään, vaan otti kotonaan selvän 91-57 (56-20)-voiton. Bonn jatkaa sarjassa toisena.
Ottelutilastot

Joonas Iisalon valmentama Academics Heidelberg koki neljännen peräkkäisen tappionsa, kun Würzburg oli kotonaan vahvempi numeroin 90-71 (47-40). Heidelberg on heti Merlinsin perässä sarjassa.
Ottelutilastot

Islannin liigassa Aapeli Alasen KR hävisi vieraskentällä Leikmadurille 71-90 (38-36). Alaselle kirjattiin kahdeksan pistettä, kuusi levypalloa ja syöttö. KR on sarjassa viimeisenä.
Ottelutilastot

Lähde: Koripalloliiton tiedote