Lauri Markkanen teki ensiesiintymisensä NBA:n tähdistöottelussa viime yönä. Hän oli osana ottelun voittanutta Team Giannisia.

Äänestysvaiheessa eniten ääniä saaneet LeBron James ja Giannis Antetokounmpo valitsivat omat joukkueensa etukäteen nimetyistä aloittajista ja vaihtopelaajista. Antetokounmpo valitsi Markkasen joukkueeseensa aloittajista viimeisenä.

Se ei Markkasta haitannut, kun hän aloitti pelin vahvasti päättämällä alley-oop syöttöjä sisään. Markkasen tahti hieman hiipui ottelun edetessä, mutta lopulta kasaan kertyi 13 pistettä ja seitsemän levypalloa.

Markkasella oli mahdollisuus ratkaista ottelu, mutta avoin kulmakolmonen kolisi raudoista ulos, mutta siitä huolimatta Team Giannis kuittasi ottelusta voiton.

Ottelun MVP-palkinnon vei nimiinsä Jayson Tatum, joka paukutti 55 pistettä. Häntä komppasi 40 pistettä saalistanut Donovan Mitchell. Team LeBronin parhaat pistemiehet olivat Jaylen Brown (35), Joel Embiid (32) ja Kyrie Irving (32).

Ruutu Urheilu

@RuutuUrheilu
Näitä donkkeja kelpaa makustella vielä pitkään 🍬🤩 Mm. tämmöistä jälkeä syntyi Lauri "The Finnisher" Markkasen uran ensimmäisessä tähdistöottelussa 🇫🇮🏀 Koko yön ikimuistoinen show löytyy nyt myös vapaasti katsottavana tallenteena Ruudusta!

#NBAfi #NBAAllStar #koripallo #koris

Jos et näe upotusta, voit katsoa sen täältä.