Philadelphia 76ers eteni NBA:n itäisen konferenssin pudotuspeleihin voitettuaan karsintaottelussa keskiviikkona Miami Heatin.

Maginaalit olivat pienet. Philadelphia voitti ottelun koriluvuin 105-104.

Ottelun merkitys näkyi pelaajissa hermostuneisuutena, mikä osoitti huippuammattilaistenkin olevan vain ihmisiä. Paikoitellen heittopeli oli jopa luokatonta, jos ajatellaan, millä tasolla pelataan.

Philadelphia säkitti pelitilanneheittonsa 41,9 prosentin tarkkuudella. Miamin osumatarkkuus ei ollut paljoa parempi. Heatin prosenttilukemaksi kirjattiin 42,2.

Philadelphia 76ers

@sixers
20 PTS | 5 REBS | 6 3PM

the Nico Batum game.

presented by @cryptocom

Tällä kaudella loukkaantumisista kärsinyt Philadelphian supertähti Joel Embiid säkitti 23 pistettä. Miamin Tyler Herro oli joukkueensa tehokkain 25 pisteellään.

Voitollaan Philadelphia 76ers siis eteni pudotuspelien avauskierrokselle. Siellä se pelaa New York Knicksia vastaan. Knicks lähtee ottelusarjaan hienoisena suosikkina.

Miamilla on kautensa jatkoon vielä toinen mahdollisuus. Se kohtaa pudotuspelikarsinnoissa vielä Chicago Bullsin, joka selvitti tiensä toiseen otteluun kaatamalla Atlanta Hawksin koriluvuin 131-116.

Chicagon Coby White oli voitossa vahvassa roolissa. Hän heitti 42 pistettä.

Atlantan Clint Capela ylsi tuplatuplaan heittämällä 22 pistettä ja keräämällä 17 levypalloa. Jatkopaikka ei hänen panoksestaan huolimatta ollut Hawksilla lähelläkään ja joukkue voi nyt aloittaa pitkän kesälomansa.