Tällä kaudella Eurocupin ylivoimaisella esityksellä voittanut Tuomas Iisalon valmentama Paris Basketball on noussut Ranskan pääsarjassa perättäisten voittojen ennätysten määrässä kärkipaikalle.

Ennätys syntyi, kun Paris Basketball voitti Roannen pistein 90-61. Voitto oli Paris Basketballille 24. peräkkäinen, jolla se jakaa Ranskan ennätyksen Limogesin kanssa.

Mikael Jantunen oli Paris Basketballin kokoonpanosssa ennätysottelussa. Hän heitti kuusi pistettä, keräsi kaksi levypalloa ja nappasi yhden riiston.

Runkosarjaa on pelaamatta yksi kierros. Paris Basketball on varmistanut runkosarjan kakkostilan.

Myös Edon Maxhunin edustama Le Portel on varmistanut Ranskan liigan pudotuspelipaikan. Seura on sarjataulukossa kuudentena.

Viikonloppuna Maxhuni oli 18 pisteellään Le Portelin paras pistemies, mutta sekään ei riittänyt joukkueen hävitessä ASVELille vieraissa 77-100.

Espanjan liigassa Elias Valtosen edustama Granada hävisi vierasottelussa Real Madridille 80-94. Valtonen heitti ottelussa kuusi pistettä ja merkkkautti myös yhden levypallon sekä riiston.

Granadalla on piinaava kevät meneillään. Joukkue on sarjataulukossa ensimmäisellä säilyjän paikalla, mutta tasapisteissä putoajan paikalla olevan Obradoiron kanssa.

Perttu Blomgrenin Domzale aloitti Slovenian liigassa pudotuspelit vahvasti voitettuaan Podcetrtekin 100-86. Blomgren heitti 10 pistettä. Välieräpaikkaan vaaditaan kaksi voittoa.

Liettuan liigassa Daniel Dolencin edustama Mazeikiai hävisi Lietkabelisille vieraissa 82-88. Dolenc heitti kolme pistettä.

Tappio oli Mazeikaille viides peräkkäinen. Joukkue on pudonnut sarjassa kahdeksanneksi, mutta menee silti pudotuspeleihin.

Italiassa Lassi Tuovin valmentama Virtus Bologna lähtee pudotuspeleihin runkosarjan voittajana. Bologna varmisti ykköspaikan kaadettuaan Trentinon murskaavasti 108-61.

Bologna kohtaa pudotuspelien avauskierroksella Tortonan.