Tuomas Iisalon valmentaman Paris Basketballin 25 ottelun voittoputki päättyi Ranskan liigan puolivälierien avausottelussa.

Paris Basketball hävisi Choletille koriluvuin 81-91. Toisessa ottelussa Paris Basketball otti kuitenkin vahingon takaisin voitettuaan 90-72.

Mikael Jantunen oli Pariisin kokoonpanossa ensimmäisessä ottelussa, mutta jäi pisteittä. Toisessa ottelussa Iisalo ei antanut hänelle peliaikaa.

Puolivälieräsarja on nyt 1-1 -tasalukemissa. Kolmannen ottelun voittaja etenee välieriin. Jos Paris Basketball häviää, voi sitä pitää kaiken loiston jälkeen melkoisena sulamisena.

Edon Maxhunin kausi päättyi Ranskassa puolivälieriin. Hänen edustamansa Le Portel hävisi Monacolle suoraan kahdessa ottelussa. Monaco voitti 85-78 ja 101-70.

Maxhuni heitti ensimmäisessä ottelussa 10 ja toisessa kahdeksan pistettä. Hän pelasi hyvän kauden, kuten Le Portelkin odotuksiin nähden. Le Portel eteni ensi kertaa puolivälieriin seitsemään vuoteen.

Espanjassa Sasu Salinin edustama Teneriffa hävisi puolivälierien avausottelussaan vieraissa Barcelonalle 86-96. Salin pääsi tositoimiin, mutta ei merkkauttanut pisteitä.

Daniel Dolencin kausi Liettuessa päättyi. Hänen edustamansa Mazeikiai hävisi puolivälierissä mahtiseura Zalgirisille suoraan kahdessa ottelussa.