Torpan Pojat tiedotti torstaina Taru Tuukkasen pelaavan joukkueessa ensi kaudellakin.

Tuukkanen, joka on yksi Suomen koripallohistorian legendaarisimmista pelaajista, johdatti viime kaudella kasvattajaseuransa ToPon historiansa ensimmäiseen naisten Suomen mestaruuteensa. Samalla Tuukkanen toteutti ison unelmansa.

Tuukkanen täyttää ensi joulukuussa 47 vuotta. Se ei estänyt häntä tekemään päätöstään jatkosta.

–Vielä ei ole tullut vastaan mitään syytä sille, että lopettaisin pelaamisen. GM ja uusi valmentaja vakuuttivat minut siitä, että ensi kaudella tulen vielä näkemään naisskorisskenessä uusia ja upeita juttuja, Tuukanen kertoi tiedotteessa.

Hänen viime kauden tilastonsakin puhuvat puolestaan. Perusteita uran lopettamiselle ei ole.

– Viime kauden tehokkain suomalainen, finaalien MVP ja yksi kaikkien aikojen suomalaispelaajista. Tällainen pelaaja on kiva saada omaan joukkueeseen. Taru tuo lisäarvoa kentälle, treeneihin ja pukuhuoneeseen sekä tietysti pienten ja vikkelien pelaajien prässäämiseen, ToPon päävalmentaja Arttu Tammi kommentoi.