Kolme edelliskautta Joensuussa pelanneen Antti Kanervo jatkaa joukkueessa myös tulevalla kaudella. Yksivuotinen sopimus pitää kuitenkin sisällään option, joka sallii pelaajan siirtymisen ulkomaille syyskuun puoliväliin mennessä.

– Meidän kannaltamme Antin sopimus on hieno juttu. Hän on osoittanut olevansa erinomainen pelaaja. Olemme todella iloisia, mikäli hän pelaa seurassa tulevalla kaudella, joukkueenjohtaja Jukka Törmälä kommentoi Katajan verkkosivuilla.

Kanervolle Kataja Basket on ollut koko ajan ykkösvaihtoehto kotimaassa.
– Varsinkin EuroChallenge-paikan ja (Teemu) Rannikon tulon myötä on oikeastaan ollut koko ajan selvää, että jatkan Joensuussa, mikäli jään Suomeen. Viihdyn Joensuussa ja Katajassa. Seurassa asiat hoituvat hyvin, joten tänne olisi mukava jäädä vaikkakin ulkomaille haluan edelleen. Katsotaan mitä tapahtuu, Kanervo muotoilee.

Takamies harjoittelee tällä hetkellä syyskuussa EM-kisoihin Sloveniaan matkaavan A-maajoukkueryhmän mukana.