Namika Lahden runko on nyt pääosin koossa. Seuraavana vuorossa on amerikkalaispelaajien kartoittaminen ja joukkueen muu täydentäminen.

Päävalmentaja Ilkka Palviaisen mukaan muutamia neuvottelukontakteja ulkomaalaispelaajista on pidetty, mutta mitään valmista ei vielä sillä rintamalla ole.
– Ison pään pelaajiahan kokoonpano seuraavaksi huutaa. Nyt aloitetaan varsinaisesti amerikkalaisten pelaajien kartoittaminen ja ainakin kaksi heistä tulee joukkueen pidempään päähän. Heidän lisäkseen haetaan yhtä monipuolista yleispelaajaa. Kotimaisesta rungosta on pyritty rakentamaan taisteleva ja aktiivisemmalla yleisilmeellä puolustava joukkue. Amerikkalaisista pyritään löytämään myös samantyylisiä pelaajia. Toki heiltä tarvitaan myös paljon korintekovoimaa, Palviainen sanoo Namika Lahden verkkosivuilla.

Palviaisen mukaan joukkueen yhteisharjoittelu alkaa elokuun puolella ja amerikkalaispelaajat pyritään saamaan paikalle syyskuun alussa.