Susijengin perjantainen Ranska –ottelu on saanut suomalaiskorisfanit odottamaan Slovenian EM-lopputurnausta vielä entistäkin enemmän vesi kielellä. Suomi piinasi kivikovaa Ranskaa aivan loppuminuuteilla. Lopulta NBA-ammattilaisia vilissyt yksi EM-kisojen suosikeista repäisi pienen eron.

– Peli antoi sanoille katetta. Moni pelaaja ja valmennuskin sanoi, että valmistava leiri oli ehkä kaikkien aikojen paras. Ehkä joku ajatteli, että tuo oli vain puhetta, mutta nyt Ranska –peli toi sanoille katetta. Pelasimme erittäin lupaavasti, Suomen apuvalmentaja Jukka Toijala sanoi SuomiKoris-sivustolle.

– Tappio on toki tappio, mutta moneen asiaan peliesityksestämme voi olla hyvin tyytyväinen. Esimerkiksi Hanno Möttölä on fyysisesti aivan huippukunnossa, samoin hänen motivaationsa. Mutta onnistujia oli paljon muitakin.

Hyvä ottelu tuo lisää intoa myös harjoittelun seuraavaan vaiheeseen.

– Tiivis valmistautuminen ja leirit jatkuvat. Meillä on vielä noin kuukausi kisojen alkuun.

Susijengin seuraava ottelu tarjoillaan kotiyleisölle, kun Suomi kohtaa Iso-Britannian 15. elokuuta kello 19.00 Hartwall Areenalla.