Slovenian Celjessä järjestettiin viikonloppuna neljän maan turnaus jossa olivat mukana isäntämaan lisäksi Serbia, Latvia sekä Suomen lohkovastustaja Turkki. Turnauksen päätösottelussa Slovenia-Turkki tunteet kuumenivat ja pelissä nähtiin pienoinen käsirysy.

Slovenian ja Turkin ottelu alkoi heti räväkästi, kun muutaman minuutin jälkeen Goran Dragic ja Dogus Balbay ottivat yhteen tilanteen jälkeen. Peli kuitenkin rauhoittui ja lopulta Slovenia marssi selvään 72-53 (30-33)-voittoon. Slovenian paras pistemies oli Gasper Vidmar 16 pisteellään. Slovenia voitti kaikki ottelunsa voittaen näin turnauksen.

Kakkoseksi sijoittui Serbia, joka kukisti viimeisessä ottelussaan Latvian 67-54 (33-33). Nenad Krstic upotti serbeille 21 pistettä.

Turnauksen parhaaksi pelaajaksi valittiin Slovenian Jure Balazic.