Lassi Tuovi on yksi Suomen koripallomaajoukkueen valmentajista. Tuovi valottaa Susijengin valmistautumista ja valmentajien rooleja joukkueessa.

Tuovin mukaan katseita aletaan hiljalleen siirtää myös vastustajajoukkueisiin.

– Vielä viime viikon valmennusjohto keskittyi pelkästään oman pelin hiomiseen. Harjoitukset ovat pyörineet neljän lajivalmentajan avulla todella hyvin, ja oppia on jälleen varmasti tullut itsellekin. Tästä viikosta alkaen ryhdymme Pekan (Salminen) ja Toikan (Jukka Toijala) kanssa tutkimaan myös lohkon muita joukkueita ja heidän harjoitusotteluitaan, Tuovi kertoo Lappeenrannan Namikan sivuilla.

Tuovi kertoo arvostavansa maajoukkuekokemusta korkealle.

– Meillä on kasassa erittäin yhtenäisen joukkueen lisäksi myös loistava valmennusjohto. Toikalle en vielä pärjää uinnissa, enkä Pekalle suunsoitossa, mutta jokainen päivä on tässä porukassa mahdollisuus kokea ja oppia uutta. Siksi arvostan maajoukkuekesää erittäin paljon.