Slovenian EM-lopputurnaukseen on aikaa enää 27 päivää. Suomen lohkovastustaja Italia aloitti omat valmistautumisottelunsa voittamalla Georgian.

Italiassa Trentossa käytävässä turnauksessa Italia voitti avausottelussaan Georgian 85-69 (38-28). Italian joukkueesta eniten pisteitä pussitti Marco Belinelli 21 pisteellään. Georgian ykköspyssy oli Giorgi Shermadini 18 pisteellä.

Turnauksen toisessa ottelussa Suomen viime vuoden karsintavastus Puola jäi Israelin jalkoihin 65-81 (31-39)-numeroin. Przemyslaw Zamojski ja Mateusz Ponitka viimeistelivät 11 pistettä. Israelin tehokkain oli Lior Eliyahu pussittaen 19 pistettä.

Kroatia isännöi Makedoniaa ja nappasi 72-67 (35-25)-voiton. Ante Delas ja Marko Tomas upottivat 11 pistettä mieheen ja Damjan Stojanovski oli Makedonian paras pistemies 14 pisteellään.