Karhu pelaa ennen Korisliiga kauden alkua muutaman harjoituspelin. Ensimmäisenä kohdataan kotisalissa torstaina 12.9. kello 18.30 LF Basket.

Vierailija on Karhulle tuttu, sillä luulajalainen joukkue vieraili aikanaan vanhassa kotiluolassa nimellä Plannja ja mukanaan muuan Vesa Mäkäläinen. Joukkueella on taskussaan useampi mestaruus naapurimaan pääsarjasta. Viime kaudella LF Basket eteni pudotuspeleihin, mutta tippui ensimmäisellä kierroksella. Ruotsalaiset kohdataan uudestaan Vaasassa perjantaina 13.9. kello 18.30. Pelipaikka ei toistaiseksi ole tiedossa.

Huippukunto ennen runkosarjan alkua haetaan Salosta, jossa Karhu on mukana kaksipäiväisessä turnauksessa la 28.9. – su 29.9.

– Haemme vielä yhtä peliä viikolle 38, ja olen sen onnistumisen suhteen toiveikas, valmentaja Ari Tammivaara kertoo Karhu Basketin verkkosivuilla.

– Jenkit tulevat tänne syyskuun alussa, joten on tärkeää harjoitella laadukkaasti joukkueena ja pelata muutama harjoituspeli, jossa ajamme omaa systeemiä läpi, Tammivaara jatkaa.