Lakers-pomo: ”Kobe Bryantin pitäisi olla ”Laker” koko elämänsä”

© Kuva: Getty Images

Los Angeles Lakersin ja NBA:n legenda Kobe Bryant toipuu parhaillaan viime kauden jälkeen tehdystä akillesjänneoperaatiosta. Elokuussa 35 vuotta täyttävä Bryant on toistellut pitkin kesää haluavansa pelata vielä 2-3 kautta huipulla ja Lakersissa miehen halu otetaan avosylin vastaan.

– Haluan Koben ottavan tarvittavan ajan tullakseen terveeksi. En halua nähdä häntä takaisin yhtään ennen kuin hän on valmis ja tiedän hänen tietävän koska se aika on, Lakers-johtaja Jeanie Buss sanoi ESPNLA 710:n haastattelussa.

– Kobe on osa Lakers-perhettä ja tulee aina olemaan. Ei ole montaa pelaajaa, jotka pelaavat samassa seurassa 18-19 vuotta ja meille on tärkeää, että hänellä on mahdollisuus pelata koko uransa Lakersissa.


Katso MM-kiekon kaikki pelit ilmaiseksi!

  • Leijonien ottelut tarjolla kansainvälisen jääkiekkoliiton ilmaisella livestriimillä.
  • Viralliset maksuttomat livelähetykset myös kaikista muista otteluista finaali mukaan lukien.
  • Vaikka reissun päältä kännykällä tai tabletilla, ilman maksukanavan tilaamista.