Kataja Basketin joukkue tulevaan kauteen on nyt lähes valmis. Tästä eteenpäin Kataja Basketin kokoonpanon mahdollinen muuttuminen riippuu ensisijaisesti takamies Antti Kanervon, jolla on 15. syyskuuta saakka mahdollisuus siirtyä pelaamaan Suomen ulkopuolelle, sopimusoption realisoitumisesta.

– Näillä näkymin tulemme aloittamaan sarjan tällä kokoonpanolla, valmentaja Jukka Toijala sanoo Katajan verkkosivuilla.

– Meille jää vielä yhden vahvistuksen paikka auki ja kauden eteneminen näyttää, tarvitsemmeko sitä ja jos niin mille pelipaikalle.

Kataja Basketilla on tällä hetkellä sopimukset seuraavien 12 pelaajan kanssa: Antti Kanervo (ulkomaanoptio 15.9. saakka), Johannes Lasaroff, Juho Lehtoranta, Sami Lehtoranta, Renaldo Major (USA), Mike Morrison (USA) (koeaika 23.9. saakka), Vesa Mäkäläinen, Kalle Naapi, Juho Nenonen, Jesse Niemi, Teemu Rannikko ja Petri Virtanen.