Susijengi pelaa kolmannen peräkkäisen ottelunsa kolmessa päivässä kohdatessaan tänä iltana Liettuan turnauksen päätöskamppailussa Venäjän. Pelitahti on kova, mutta se on samalla valmistautumista tulevien kisojen tiukkaan ottelutahtiin.

Venäjä on yksi Suomen lohkon ja samalla kisojen ennakkosuosikeista.

– Katsotaan nyt miten heitä vastaan lähdetään pelaamaan. Pelaamme Venäjää vastaan kisoissa kahden viikon päästä uudestaan. Emme lähde nyt ehkä ihan samanlaisella pelillä kuin aiemmin, Teemu Rannikko ennakoi SuomiKoris-sivustolle.

Rannikko uskoo, että pelaajia saatetaan kierrättää torstain ottelussa.

– Meillä on paljon pelaajia ja on tärkeä, että kaikki pääsisivät kisarytmiin mukaan ja sitä kautta vastuuta saadaan jaettua. Samuel [Haanpää] sai Tshekkiä vastaan enemmän vastuuta ja oli yksi pelin onnistujista. Valmennusjohto kuitenkin laatii taktiikan ja sen mukaan mennään, Joensuun Katajaan täksi kaudeksi siirtynyt Rannikko muistuttaa.

Liettuan turnauksen ottelutahti on kova, mutta se on esisoittoa EM-kisoille jossa alkulohkon aikana pelataan viisi peliä kuudessa päivässä. Rannikon mukaan turnaus toimii hyvänä valmistautumisena kohti Sloveniaa.

– Ei nyt ainakaan vielä tunnu jaloissa, mutta katsotaan Venäjä-pelin jälkeen uudestaan, Rannikko naurahtaa.

– Tässä on sama tahti kuin kisoissa ja on hyvä saada vähän valmiuksia siihen.

Suomen ja Venäjän peli alkaa kello 16.50 ja ottelu on nähtävissä suorana lähetyksenä täältä.

Salttu Forsström