Ruotsin päävalmentaja Brad Dean ei selitellyt torstaista tappiota Suomelle, vaan myönsi Suomen paremmuuden. Erityisen vaikuttunut Dean oli Suomen materiaalin leveydestä.

Deanin mukaan Suomen voiton avaimena oli laaja rotaatio.

– Onnittelut Suomelle. He olivat selkeästi parempi joukkue. Mitä taistelemiseen tulee, niin he ovat yksi turnauksen kovimmista joukkueista – ei vain jatkuva taistelu, mutta päävalmentaja [Henrik] Dettmann tekee myös hyvää työtä kierrättämällä pelaajiaan: 10-12 tulevat sisään samalla energialla. He vain tulevat päällesi. Kun me alamme kierrättämään pelaajiamme, meidän laatu heikkenee emmekä pysty pitämään samaa tasoa, Dean harmitteli torstaisen ottelun jälkeen.

Ruotsin pelureista Dino Pita oli päävalmentajansa kanssa samoilla linjoilla.

– Suomi pelaa kovaa. He saivat useimmat 50-50-pallot ja meillä oli liikaa pallonmenetyksiä. Me pystyimme tekemään jotain, mutta emme tarpeeksi. Kaikki puhuvat kuinka hyvä Suomi on. Emme pystyneet vastaamaan haasteeseen, Pita aprikoi.

Ruotsin turnaus on lähtenyt käyntiin kahdella tappiolla.