Susijengi ei löytänyt samanlaista peli-iloa ja energiaa kuin Koperissa, kun se aloitti jatkolohkon ottelut Kroatiaa vastaan. Kroatia dominoi erityisesti korin alla ja otti lopulta vakuuttavan 88-63 (39-20)-voiton.

Ensimmäinen viisiminuuttinen sujui tasaisissa merkeissä, mutta Kroatian isot pelaajat olivat odotetun vahvoja levypallotilanteissa. Suomi siirtyi ensimmäisen kerran johtoon reilun kuuden minuutin jälkeen Mikko Koiviston kolmosella, mutta heti seuraavasta hyökkäyksestä Damjan Rubez kuittasi takaisin Kroatian johtoon. Lopulta pienelle huilille mentiin Kroatian 17-11-johdossa.

Toisen neljänneksen alku oli täydellisesti Kroatian ja Suomi teki ensimmäiset pisteensä vasta yli neljän minuutin jälkeen. Kroatia ehtikin repäistä 25-11-johdon. Kroatia edelleen dominoi molempien korien alla levypalloja ja Suomen sihti oli kateissa heittotilanteissa. Tauolle lähdettiinkin Kroatian 39-20-johdossa. Suurin ero syntyi nimenomaan levypalloissa ja heittoprosentissa, sillä Kroatia vei levypallot nimiinsä 32-16 ja heittoprosenteissa vastustaja oli varmempi 41,7-17,2.

Kroatian hurmos jatkui myös kolmannella neljänneksellä eikä se antanut Susijengin päästä peliin mukaan. Se vastasi heti Suomen saadessa onnistumisen eikä eroa saatu kurottua kiinni. Kroatia liikutti palloa hyökkäyksessä erinomaisesti ja Susijengi oli koko ajan askeleen perässä. Kun hyökkäyspäässä ei tullut onnistumisia, lähdettiin viimeiselle neljännekselle Kroatian johtaessa 63-38.

Viimeisellä neljänneksellä olisi kaivattu onnistumisia jatkoa silmälläpitäen, mutta Kroatia ei antanut yhtään siimaa. Ero kasvoi lopulta 25 pisteeseen ja taululla oli tylyt loppulukemat 88-63 . Suomen paras pistemies oli Shawn Huff 10 pisteellä.

Suomen seuraava vastustaja on Espanja, jonka Suomi kohtaa lauantaina kello 18.45 alkaen.