Supersuorituksiin koriksen EM-kisoissa yltänyt Suomen koripallomaajoukkue ja sponsorit lennättävät 12 koripallojunioria Suomesta kohti Sloveniaa. Juniorit valittiin Susijengi-pelaajien kasvattajaseuroista, jotka saivat itse valita matkaan lähtevän juniorin.

12 koripallojunnua matkustaa Ljubljanaan Finnairin charter-koneella muiden korisfanien kanssa aikaisin lauantaiaamuna. Junioreiden matka- ja ylläpitokustannukset – ottelulipuista hotellimajoituksiin ja ruokailuihin – asti katetaan sponsoreiden avulla.

– Idea tästä syntyi, kun charter-koneeseen tuli viime hetken peruutuksia. Haluamme kaikki antaa takaisin sinne, josta olemme itse aikoinaan saaneet niin paljon. Tapaamme kasvattiseuramme junnut Ljubljanassa. Kohtaamisesta tulee varmasti ikimuistoinen, kertoo maajoukkuekapteeni, Helsingin NMKY:ssä korisoppinsa saanut Hanno Möttölä Suomen Koripalloliiton sivuilla.

Juniorit näkevät paikan päällä Espanja-Suomi ja Slovenia-Suomi -pelit. Lisäksi juniorit tapaavat koko maajoukkueen suurlähettilään vastaanotolla sunnuntaina.

Lisätietoja fanimatkasta Sloveniaan löytyy täältä.