Suomi päättää EM-kisansa maanantaina kohtaamalla isäntämaa Slovenian. Turnauksen parhaan ottelunsa lauantaina Espanjaa vastaan pelannut Gerald Lee junior toivoo enemmän onnistumisia maanantaisessa päätösottelussa Sloveniaa vastaan.

Suomi taipui lauantaina Espanjalle, kun Jose Calderonin heittokäsi kävi kuumana hänen lingotessa heittonsa hurjalla prosentilla sisään.

– Ei hän turhaan ole NBA:ssa ja hän on yksi joukkueensa tärkeimmistä pelaajista myös siellä. Hän tekee kovaa duunia siellä ja myös Espanjan maajoukkueessa. Hän on kova jätkä, Lee kehui Espanjan tehopelaajaa.

Suomen kompastuskiveksi koitui heikko heittopeli ja Lee toivoo heittojen uppoavan paremmin maanantain päätöspelissä Sloveniaa vastaan.

– Ljubljanassa heitot ovat menneet meillä vähän huonommin eivätkä heitot ole menneet pussiin. Täytyy vain treenata sunnuntaina kovaa ja saada heittoa kondikseen. Maanantain pelissä yritetään taas saada niitä sisään mahdollisimman paljon, Lee pohti.

Salttu Forsström