Karhu jatkoi voittokulkua harjoituspeleissä voittamalla keskiviikkona Korikobrat 76-74 (37-41).

Karhulta puuttuivat kokoonpanosta Jussi Eskola ja Niko Mattila. Pelin aikana vaikeuksia tuli lisää, kun Antwine Williams loukkasi itseään, Dre Williamsonia vaivaava käsivamma hieman paheni ja Quincy Hankins-Colen puhti alkoi loppua mahataudin takia.

– Nyt parannellaan paikkoja ja huilataan, ennen Salon turnausta valmentaja Ari Tammivaara kertoo Karhu Basketin sivuilla.

Karhu aloitti väkevästi ja piti peliä hallussa. Yhdeksän pisteen putkella vieraat menivät 14-20 johtoon. Sitten hallinta siirtyi isännille. Kobrien oma yhdeksän pisteen putken avulla, Kobrat johtivat tauolla 41-37.

– Toinen neljännes oli meiltä huonointa peliä tähän asti. Puolustus oli huonoa ja vuoti, hyökkäyspeli oli itsekästä, Tammivaara kertasi.

Toisella puoliajalla Karhu pelasi oman suunnitelman mukaan ja otti peliä haltuun. Toki menetyksiä tuli ajoittain liikaa. Ratkaisuhetkillä Bojan Sarcevic otti roolia ja johdatti Karhun 76-74 voittoon.

– Bojan pelasi parhaan pelinsä tähän asti ottaen kokemuksellaan joukkueen haltuun.

Karhusta pisteitä tekivät Sarcevic 20, Williamson 12, Molenius 10, Antwine Williams 9, Hankins-Cole 9.

Karhun seuraavat harjoituspelit ovat Salossa la 28.9. ja su 29.9.