Susijengin sentteri Gerald Lee junioria odottavat uudet haasteet, kun hän siirtyi CSU Asesoft Ploiestin riveihin. Lee matkustaa uuden joukkueensa mukaan sunnuntaina.

Lee ehti hengähtää hetken EM-kisojen jälkeen kotikaupungissaan Uudessakaupungissa, mutta sunnuntaina hän liittyy uuden seuransa riveihin.

– Sunnuntaina pitää lähteä Romaniaan. Sain olla muutaman päivän Suomessa ja perheen kanssa ja se on tosi hyvä juttu ja todella tärkeää.

Viime kauden Romanian mestari Asesoft Ploiesti on suomalaisillekin tuttu joukkue, sillä se kohtasi Katajan viime vuonna Eurocupissa. ”Junnulla” on edessään nopea sopeutuminen, sillä kausi alkaa jo parin viikon päästä.

– Tosi positiivisin odotuksin. Olen kuullut paljon hyvää seurasta ja he hoitavat kaikki asiat kuulemma hyvin. He pelaavat Eurocupia, joka on tosi tärkeä asia. He ovat voittaneet aika paljon harjoituspelejä ja pitää päästä nopeasti rytmiin, sillä kausi alkaa aika nopeasti, kun pääsimme näin pitkälle EM-kisoissa.

Salttu Forsström