Namika Lahden uusi logo on nyt virallisesti julkaistu. Kesällä aloitettu suunnittelutyö valmistui syyskuun alussa ja uusi kolmion muotoinen logo paljastettiin ensi kertaa yleisölle tiistain konsertti-illassa.

Logo on keskeinen tekijä Namikan brändin ja yleisilmeen uudistamisessa. Entiseen verrattuna uusi logo korostaa Namikalle tunnusomaista lilavalkoista väritystä, perinteikkyyttä ja NMKY-liikkeen kolmiotunnusta.

Lisäksi haluttiin luoda Suomen mittakaavassa edukseen erottuva palloilujoukkueen logo, joka tuo seuran nimen ja värityksen esille ensisilmäyksellä. Logo ilmentää pelivälineen muodossa myös lajin – joka on tietenkin koripallo. Tunnuksessa esiintyvä College-tekstifontti myös noudattelee Lahden NMKY:n pelipaidoissa takavuosina esiintynyttä LAHTI-tekstiä.

Uusi logo nähdään Namikan lilavalkoisessa peliasussa runkosarjan avausottelussa ensi viikon perjantaina 4. lokakuuta, jolloin Namika matkustaa Kauhajoelle Karhun vieraaksi. Kotiavaus Loimaan Bisonsia vastaan pelataan seuraavan viikon keskiviikkona 9.10. klo 18:30 alkaen.

Namika Lahti kertoo uudesta logosta kotisivuillaan.