Namika Lahti päätti viikonloppuna Ruotsissa pelatun harjoitusottelunsa tappioon Jämtlandille. Lahden lopun nousu ei aivan riittänyt, vaan Jämtland voitti 97-92. Lisäharmia Lahdelle tuli erityisesti Ilkka Vuoren loukkaantumisen myötä.

Harjoitusturnauksen viimeiseen otteluun Namika lähti ilman Tommi Huolilaa. Ensimmäinen neljännes oli Namikalle vaikea eivätkä puolustuspäässä jalat tuntuneet riittävän ja Jämtland veikin neljänneksen nimiinsä peräti 28-15. Toiselle kympille Namika sai heittopelinsä kuntoon ja hurjan runin siivittämänä lahtelaiset rynnivät rinnalle ja ohi. Tauolle tilanteessa 45-49.

Kolmas neljännes oli jälleen Namikalle vaikeampi ja Jämtland käytti paikkansa tehokkaasti ja viimeiselle erälle lähdettiinkin ruotsalaisten komennossa 74-67.

Ottelun loppu olikin Namikan osalta melkoista draamaa. Namika sai tärkeitä onnistumisia ja nousi pelaamaan ottelun voitosta kunnes hiukan ennen loppua hyvin esiintynyt joukkueen kapteeni Ilkka Vuori (19/4/8) loukkaantui ja joutui jättämään kentän polvivamman vuoksi. Vamman vakavuus selviää jatkotutkimuksissa. Vain hetkeä myöhemmin myös Vesa Heinonen sai kolhua ja joutui siirtymään vaihtopenkin puolelle. Heinonen selvinnee kuitenkin muutaman päivän huililla. Lopputulokseksi taululle jäi lukemat 97-92.

Namika Lahti raportoi ottelusta kotisivuillaan.

Ottelun tilastot