Keskiviikkona on edessä kauden ensimmäinen täysi kierros. Espoossa pelataan mielenkiintoinen kohtaaminen, kun sarjanousija Honka kohtaa Katajan.

Molemmat joukkueet aloittivat kautensa vakuuttavilla voitoilla. Honka kesytti kotonaan Korikobrat ja Kataja haki pisteet Kouvolasta. Hongan vahvasta avauspelistä huolimatta Kataja lähtee otteluun ennakkosuosikkina, mutta espoolaisten kapteeni Tuomas Iisalo uskoo Hongan voittomahdollisuuksiin.

– Katajalla on hyvin valmennettu joukkue ja heillä on laaja rinki ja kokenut joukkue. Mielestäni meidän oma pelimme sopii kuitenkin hyvin heitä vastaan. Pystymme omalla hyökkäyspelillämme levittämään välimatkoja suuremmiksi ja levittämään heidän tiivistä puolustuspakkaansa. Puolustuksessa meillä on sitten mielestäni hyvät match upit. Paljon kuitenkin ratkeaa korin alla, että miten saamme levypalloja, Iisalo pohtii ottelun avaintekijöitä SuomiKorikselle.

Iisalon mielestä levypallopelaaminen ei joukkueen varsinainen heikkous, mutta myöntää että sen eteen tehdään kovasti töitä.

– En pidä niitä niinkään meidän ongelmana, mutta meidän pelin rakenne on sellainen, että illasta ja harjoituksesta toiseen levypallopelaaminen on meidän painopisteenä. Hyökkäämme leveänä ja meillä riittää duunia saada niitä levypalloja, Iisalo pohtii.

Muissa otteluissa mestari Bisons korkkaa Lahden Suurhallin parketin ja KTP saa kotikentälleen vastaansa Korihait. Pyrintö hakee kauden toista voittoa Korikobrien kustannuksella Lapualla ja Vilpas ja Kouvot pyrkivät avaamaan oman voittotilinsä Salossa. Lappeenrannassa iskevät yhteen Namika ja Karhu.

Kaikki ottelut alkavat kello 18.30.