Namika Lahti on aloittanut kautensa kahdella tappiolla. Vielä kirvelevämpää niistä tekee se, että molemmat ovat tulleet pienin marginaalein.

Avausottelussaan lahtelaiset menettivät pelin loppuvaiheilla Karhua vastaan häviten kahdella pisteellä ja keskiviikkona Bisons kiri lopussa rinnalle ja ohi voittaen lopulta viidellä pisteellä.

– Ei hirveän juhlalliset fiilikset, kaksi peliä ja kaksi tiukkaa tappiota. Molemmat viimeisellä neljänneksellä, Namikan päävalmentaja Ilkka Palviainen manasi Namikan sivujen mukaan.

– Olen tyytyväinen kolmanteen neljännekseen, oikeastaan koko toiseen puoliaikaan ihan loppua lukuun ottamatta. Pystyttiin pitämään pallosta hyvää huolta, vaikka Biisonit puolustaa hyvin.

Palviainen joutui hieman sekoittamaan pakkaa ennen kauden alkua, kun kapteeni Ilkka Vuori loukkaantui pahasti eikä häntä nähdä pitkään aikaan pelikentillä.

– Vuoren poissaolo on saatu melko hyvin paikattua. Vesa Heinosen ja Valtteri Mäkäläisen hyökkäystehoista se ehkä syö, ettei ainakaan Heinonen pääse ihan omimpia juttujaan tekemään. Nuoret pelaajat ovat kuitenkin hyvin ottaneet vastuuta ja pystyivät aika hyvin pitämään tänään paletin kasassa, Palvilainen kiitteli.

Lahtelaiset matkaavat avausvoiton metsästyksessä seuraavaksi Kotkaan perjantaina.