Bisons joutui tosissaan punnertamaan Lahden Namikaa vastaan saadakseen pisteet kotimatkalle. Bisonsin Mikko Koivisto ja päävalmentaja Greg Gibson eivät olleet täysin tyytyväisiä joukkueensa pelaamiseen.

Biisoneiden parhaana Mikko Koivisto (15/1) oli elementissään ottelun ratkaisuhetkillä, mutta ei kovinkaan tyytyväinen joukkueensa esitykseen.

– Varmasti kaikki näkivät, että joukkuepeli on hakusessa molemmissa kenttäpäädyissä, tänään meni ihan kävelemiseksi tuo touhu. Meidän vahvuus on aggressiivisessa pelitavassa ja juoksemisessa, oltiin erittäin kaukana siitä. Tietysti se johtuu osittain vastustajastakin, Koivisto totesi ottelun jälkeen Namikan sivujen mukaan.

– Kai sieltä jotain positiivistakin löytää, mutta tässä vaiheessa positiivisinta meille oli se että ylipäätään saatiin tämä voitto. Pitkän aikaa näytti meille aika huonoltakin, mutta saatiin lopussa käännettyä, Koivisto jatkoi.

Bisons oli pitkään pinteessä ja erityisesti Robert Arnold pelasi huippupelin. Lopussa loimaalaisten rutiini kuitenkin toi voiton.

– Olen melko tyytyväinen peliin. Lahdella on pelaajia kuten Arnold, joka lähes yksin käänsi voiton heille. Emme olleet parhaimmillamme, mutta silti olimme ratkaisuhetkillä lopussa riittävän hyviä molemmissa päädyissä. Petyin kolmanteen neljännekseen, tulimme kopista ilman intensiteettiä ja fokusta, Gibson kertasi.

Bisons kohtaa seuraavaksi Lappeenrannan Namikan kotikentällään perjantaina.