Kauhajoen Karhu ja Tapiolan Honka jatkavat puhtaalla pelillä, kun joukkueet voittivat omat ottelunsa lauantaina.

Karhu voitti paikalliskamppailussa Lapuan Korikobrat selvästi 106-76 (48-37). Quincy Hankins-Colen heittokäsi oli kuumana, kun hän pussitti kotijoukkueelle 28 pistettä. Samalla hänen kouriinsa tarttui 12 levypalloa. Markus Molenius säkitti 17 pistettä ja Dre Williamson pisteen vähemmän ja Antwine Williams upotti 13 ja myös Henri Hirvikoski pääsi kaksinumeroisiin 10 pisteellään. Bojan Sarcevic antoi lisäksi seitsemän korisyöttöä. Lapualaisilta parhaiten onnistui Lawrence Kinnard 26 pisteellä ja kymmenellä levypallolla. Jussi Turja teki 19 pistettä. Karhu on voittanut kaikki ottelunsa ja Korikobrat hävinnyt kaikki pelinsä.

Honka jatkaa voittojen tiellä, kun se otti kolmannen peräkkäisen kotivoittonsa voittamalla Vilppaan 77-71 (33-41). Hongan hahmot olivat 31 pistettä tehnyt Ronnie Clark ja 20 pongoa nakuttanut, 13 levypalloa ja neljä blokkia merkkauttanut Jaraun Burrows. Ikäviä uutisiakin tuli, kun Anthony Tucker loukkasi olkapäänsä ottelussa. Vilpas onnistui laajalla rintamalla ja parhaana pistemiehenä oli Mikhail Torracen 19 pisteellä. Hänen kannassaan tulivat Mikael Sandberg (13), James Padgett (11) ja Jukka Kataja (10).

Korisliiga jatkuu sunnuntaina Korihaiden ja Kouvojen ottelulla.