Kouvot jatkaa Korisliigan avauspisteiden saalistusta tulevana sunnuntaina Uudenkaupungin Korihaiden vieraana. Kauden kolmannessa ottelussa vastaan asettuva Korihait on voittanut toisen kahdesta pelaamastaan ottelusta.

Kouvojen yksi alkukauden iloisia yllätysnimiä on ollut kesällä pääkaupunkiseudulta Kouvolaan muuttanut 205-senttinen Daniel Dolenc. Kouvot on hävinnyt molemmat kauden ottelunsa ja viime tappio tuli jatkoajalla Vilppaalle. Dolenc ei ole kuitenkaan vielä huolissaan joukkueen tilanteesta.

– Tietenkin Salossa jatkoajalla häviäminen parilla pisteellä ketuttaa mitä tahansa joukkuetta, mutta positiivisiakin asioita oli ilmassa. Jokaisella pelaajalla oli tahtoa ja peli-ilme oli hyvä. Näistä on hyvä rakentaa tuleville otteluille.

Kouvot hakee avausvoittoaan lauantaina, kun se kohtaa Korihait vieraissa.

– Korihait pyrkii tietysti pelaamaan paljon vahvan avausviisikkonsa kautta. Pyrimme varmasti pelaamaan erityisen kovaa heitä vastaan ja saada sitä kautta heidät turhautumaan ja pois omalta mukavuusalueeltaan. Kunhan meillä pysyy samanlainen peli-ilme ja voitontahto kuin edellisessä pelissä, niin eiköhän sen voittotilinkin pitäisi samalla aueta, Dolenc toteaa luottavaisena Kouvojen sivuilla.

Uudenkaupungin Korihait – Kouvot sunnuntaina 13.10 klo 17.00 alkaen legendaarisessa Pohitullin hornankattilassa.